Mobiilimaksu tekstiviestillä

Mobiilimaksu tekstiviestillä mahdollistaa kaikkien matkapuhelinkäyttäjien helpon ja nopean laskuttamisen puhelinlaskulle!

Tekstiviestimaksu - maksumuoto, joka toimii kaikilla käyttäjillä!

Mobiilimaksu tekstiviestillä

Mobiilimaksu tekstiviestillä

Palvelu mahdollistaa maksullisten tuotteiden ja palveluiden tarjoamisen esim. web-palvelussa, staattisessa mediassa (lehdet, mainokset, yms.) tai muissa medioissa. Tarjoat sitten maksullista sisältöä, tuotetta tai käyttöoikeutta, kasvattaa mobiilimaksu varmasti tuottojasi!

Tekstiviestimaksu-palvelu otetaan käyttöön liittämällä Gameleon tekstiviestimaksu-rajapinta asiakkaan palveluun. Palvelun käyttöön otto on helppoa ja saat kaikkien operaattorien (Elisa, Saunalahti, Sonera ja DNA) tekstiviestimaksun käyttöösi yhdellä rajapinnalla. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Mobiilimaksu tekstiviestillä -palvelumme on käytössä mm. Otavamedian, Nettiauton,  A-lehtien ja lukuisien muiden asiakkaiden palveluissa, joissa käyttäjä voi maksaa nopeasti ja helposti missä ja milloin tahansa. Yksi tekstiviestimaksamisen vahvuuksia onkin, että se toimii kaikilla, joilla on matkapuhelinliittymä, eli lähes kaikilla!

Katso myös mobiilimaksu kaikilla päätelaitteilla suoraan selaimesta!

Ota yhteyttä