Viestinvälitys – Connectivity

Viestinvälitys - Vaivatonta asiointia tekstiviestillä!

Koska tekstiviestien lähetyksessä on kyse asiakaskokemuksesta, haluamme tarjota vain parasta! Gameleon tekstiviestin lähetyksessä käytetään vain laadukkaita operaattoriyhteyksiä, siksi se on nopeudeltaan ja varmuudeltaan omaa luokkaansa!

Viestinvälitys - tavoita tekstiviestillä

Viestinvälitys - tavoita tekstiviestillä

Gameleo tarjoaa viestinvälityspalveluitaan niin julkisen, kuin yksityisen sektorin asiakkaille. Palvelut vaihtelevat hälytysviesteistä ja tutkimuksista  markkinointiin ja asiakasviestintään.

Koska viestit halutaan perille välittömästi ja kaikille, tarjoamme vain parhaan luokituksen viestinvälitystä asiakkaillemme.

Viestinvälityspalvelumme voidaan liittää asiakkaan järjestelmiin helposti http-rajapinnan avulla (Http POST/GET ja JSON). Toimitamme rajapinnan kuvauksen (http-API) asiakkaalle palvelun avauksen yhteydessä.

Kun haluat valmiin ratkaisun kaikkeen viestintään,  tutustu Mobileo palveluumme. Katso myös Mobiilimaksu ja mobiilimaksu tekstiviestillä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kuinka sinä voit hyötyä viestinvälityspalvelustamme.

Tekstiviestinvälistys on käytössä mm. Otavamedian, Suuren Suomalaisen Kirjakerhon, Nettix:n,  A-lehtien, Aso-kotien, turun kaupungin ja lukuisien muiden asiakkaiden palveluissa.

Ota yhteyttä