Helppoa liitettävyyttä rajapinnoilla!

Voitte hyödyntää palveluitamme rajapinnan kautta. Tarjoamme rajapinta-ratkaisut yhteystietohakuihin, tekstiviestien lähetykseen, tekstiviestimaksuihin ja mobiilimaksamiseen. Rajapinnan avulla saatte integroitua palvelun omaan järjestelmäänne, esim. verkkokauppaan, intraan ja CRM:ään.

Gameleo SMS-rajapinnan avulla voitte lähettää ja vastaanottaa viestejä. Lähetys onnistuu yksittäin ja ryhmille. Viestien lähettäjäksi voidaan määrittää nimitieto, tai viestit voidaan vastaanottaa joko lyhytnumeroon tai longcoden-numeroon.

Gameleo Tekstiviestimaksu-rajapinnan avulla voitte liittää tekstiviestimaksun osaksi palveluanne. Rajapinta on helppo ottaa käyttöön, jonka jälkeen voitte hyödyntää palvelua monipuolisesti tarpeidenne mukaan.

Gameleo Mobiilimaksu-rajapinnan avulla voitte tarjota asiakkaillenne helpon päätelaitteista riippumattoman maksumuodon esim. web-pavlelussanne.

Gameleon Yhteystieto-rajapinnan kautta voi hakea liittymätietoja Suomen kaikista julkisista puhelinnumeroista. Palvelusta löytyvät operaattorien ylläpitämät matkapuhelin-, lanka- ja yritysnumerot. Salaisia numeroita ja prepaid-numeroita ei löydy. Palvelusta löytyvät lisäksi kaupparekisterin yritystiedot.

Tarkemmat kuvaukset rajapinnoista saat ottamalla yhteyttä ja kertomalla tarpeistanne lisää.

Katso myös muut palvelumme

Nopea ja helppo maksutapa!

Tarjoa asiakkaillesi helppo ja nopea maksutapa, joka mahdollistaa hetkessä ostamisen ja tilaamisen. Vain yksi tekstiviesti riittää!

Toimii kaikilla

Maksutapa joka toimii kaikille! Tekstiviesti toimii kaikkien puhelimessa ja kaikki osaavat lähettää tekstiviestin!

Monipuoliset käyttökohteet

Myyt sitten tuotteita nettipalvelussa tai maksullisia tilauksia lehdissä, tekstiviestimaksu toimii kaikkialla!

Helppo käyttöönotto

Vain yksi rajapinta ja saat kaikkien operaattoreiden maksupalvelun käyttöösi helposti ja nopeasti!

Kiinnostuitko palvelustamme?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme ja siitä kuinka voit kehittää omaa liiketoimintaasi niiden avulla!