Gameleo Konserni lyhyesti

Gameleo Systems Oy

Gameleo on toimittanut mobiiliviestinnän ja maksamisen ratkaisuja jo vuodesta 2000. Konserniin kuuluvat Suomen 16100 Oy, joka on tuottanut tieto- ja yhteyspalveluita yrityksille, julkiselle sektorille ja kuluttajille vuodesta 2008 alkaen, sekä Suomen vaihdepalvelut Oy, joka tuottaa mm. kevyitä vaihderatkaisuita ja ulkoistettuja asiakaspalveluratkaisuja.

Gameleolla on toimistot Helsingissä ja Oulussa. Konsernin liikevaihto on 3 MEUR. Konsernimme tuottaa joustavia ratkaisuja yhteistyössä pitkäaikaisten asiakkuuksien kanssa. Tavoitteenamme on lisätä asiakkaan tuottoja ja kustannussäästöjä, sekä tuoda asiakkaillemme uusia asiakkuuksia ja tehokkaampaa viestintää.

Autamme kehittämään liiketoimintaasi!

Sadat yritykset ja julkiset toimijat luottavat palveluihimme. Laadukkaat ja kustannustehokkaat palvelumme yhdessä pitkän kokemuksen kanssa auttavat tehostamaan yrityksesi toimintaa.

Lisää myyntiä ja tyytyväisiä asiakkaita mobiilin ja digitaalisten kanavien keinoin! Gameleo on mobiilin ja digitaalisen markkinointiviestinnän asiantuntija. Yli 20 vuoden kokemus huipulla sekä yrittäjävetoisuus ovat vahvuuksiamme.

Toteutamme sinulle ja asiakkaillesi parhaat ratkaisut, joilla tehostamme ja kasvatamme liiketoimintaanne.

Ota yhteyttä!

+358 20 7641690